Προσθέστε μια σκελίδα σκόρδο και τζίντζερ με τον αλεσμένο καφέ στο φίλτρο του δοχείου. Ανακινήστε το με τα άλλα συστατικά. Σερβίρετε σε σφινάκια ή μικρό μπολ.
Hot έκδοση: Χτυπήστε ένα κρόκο αυγού με ζάχαρη άχνη και βάλτε μια κουταλιά της κρέμας στο κάτω μέρος του μπολ. Αναμείξτε τον καφέ και βότκα αν χρειάζεται ζεστάνετε το και προσθέστε το στο κοντά στην άκρη του μπολ. Η κρέμα υψώνεται στην κορυφή και διατηρεί το ποτό ζεστό και αρωματικό έως την τελευταία σταγόνα.